Перебування освітян в Польщі

Інформація з Facebook від Олени Шаповалової:

    Перебуваю у Польщі з метою вивчення досвіду міжнародних експертів з інтернаціоналізації. ???? Беру участь у конференції “Іноземні студенти у Польщі-2018”, яка цього року проходить у місті Ґлівіце. ??Це найбільша польська конференція з питань інтернаціоналізації освіти. ?
    Зокрема, саме тут віце-прем’єр-міністр, міністр науки і вищої освіти Ярослав Ґовін представив нову концепцію реформування вищої освіти у Польщі. Чудова нагода ознайомитися з нею та обмінятись думками з колегами. Обов’язково врахуємо польський досвід під час роботи з іноземними студентами в Україні. Розраховуємо також на ефективну двосторонню співпрацю по усьому спектру питань у науковій та освітній галузях. ?

    Це я все до чого: цього року спробуємо змінити та удосконалити роботу нашої щорічної конференції. Впровадимо не лише нову назву: “Український форум з міжнародної освіти – 2018” (Ukrainian International Education Forum – 2018), але й концепцію проведення. Буде організовано спеціальні секції з питань маркетингу та рекрутації, роботи з іноземними випускниками, куди запросимо міжнародних фахівців поділитися своїм досвідом.?‍??‍?
    ?Save the date! 22-23 березня 2018 року! Більше інформації трохи згодом (реєстрація на форум цього року відкривається 10.02.2018)

Nike Zoom Vomero 12