Тренінги в КПІ «ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України»

 14, 16, 21, 23 березня  КПІ імені Ігоря Сікорського запрошує студентів, аспірантів на тренінгові курси «ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України».
Захід відбудеться в рамках реалізації проекту Європейського Союзу Еразмус+ напряму Жан Моне «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine».

 Назва: Тренінги  «ЕС як проривний підприємець» та «Бенчмаркінг і стратегічна реалізація європейської моделі бізнесу для України»

Коли?   1415-1730      14, 16, 21, 23 березня  2018 року.

Де?   НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», м. Київ, просп. Перемоги 37 А, 1 корпус, ауд. 155

Цільова аудиторія: студенти, аспіранти технічних, управлінських, мовних напрямів.    

Контактна особа щодо участі у заході: Пічугіна Марина, pichuginam@ukr.net, Артеменко Ліна tarlin@ukr.net

Деталі заходу за посиланням: https://www.facebook.com/events/145898276100464/

Реєстрація: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKuXICemXLdk0xuv1yJ5YLOwRHUOGFSDK87hRIoUTD6yd2XA/viewform

 Додатково:

Інформація про проект

Спільний проект Національного Технічного Університету України «Київський Політехнічний Інститут імені Ігоря Сікорського» та Виконавчого агентства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA) «European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine» №587138-EPP-1-2017-1-UAEPPJMOMODULE. Проект фінансується за підтримки Програми ERASMUS+ Європейського Союзу у відповідності до умов отриманого гранту Jean Monnet Fund.

Мета проекту – поглиблене вивчення європейських практик формування конкурентоспроможності та пропаганда переваг, отриманих від здійснених у ЄС трансформаційних процесів.

Завдання:

1) розширення та поглиблення знань про ЄС та переваги європейської бізнес-моделі;

2) сприяння змінам на ринку праці та в освітньому просторі через мотивацію працевлаштування та самозайнятості студентів;

3) підготовка навчального контенту (спеціальні курси з конкретних питань ЄС, громадські семінари, міждисциплінарні тренінги);

4) освітня допомога студентам з тимчасово окупованих територій України, якщо вони будуть зацікавлені в проектній діяльності.

В рамках проекту проводяться; форуми, круглі столи, тренінги, семінари та лекції по програмі проекту в рамках вже існуючих дисциплін, наукові дослідження, публікації для поширення результатів на національному та європейському рівні.

 Сайт проекту – http://management.fmm.kpi.ua/grantjeanmonnet/

Контактна особа – Пічугіна Марина, +38 09693214367, pichuginam@ukr.net.


 Air Jordan Releases 2019 zappos