Виставка Малґожати і Єжи Карнасєвичів «Польща і поляки на зламі століть»

 

Сьогодні, 15 січня o 19.00 год., у Києві, в Інституті св. Фоми Аквінського (вул. Деревлянська, 13) ми матимемо нагоду познайомитися з роботами польських фотографів Малґожати Шимчик-Карнасєвіч і Єжи Карнасєвіча! 

Частину виставки цих двох краківських фотомитців на тему “Польща і поляки на зламі століть” (фотографії періоду 1979-2007 років) представлятиме Посольство Республіки Польща в Україні. Впродовж 2008-2013 рр. виставка побувала в багатьох українських містах, зокрема, у Краматорську, Донецьку, Луганську, Харкові, Рівному, Луцьку і Вінниці, де її дуже урочисто приймали. Відкриття експозицій проходило у співпраці з польськими дипломатично-консульськими установами за участі високопоставлених українських гостей, в тому числі мерів міст.
Величезний інтерес преси і відвідувачів викликали, серед інших, фотографії з Нової Гути, особливо ті, які показують пам`ятник Леніна після спроби підриву й паломництво Йоанна Павла
II до Польщі.
Київський вернісаж буде своєрідним підсумком багаторічної мандрівки виставки по Україні. За задумом експозиції, вона має показати Польщу і обличчя поляків в епоху радикальних суспільно-політичних перетворень на нашому континенті, а також заохочувати людей до дискусії на тему підґрунтя формування національної тотожності.
Під час вернісажу передбачено частування гостей заходу.
Сердечно запрошуємо на відкриття виставки!
Вхід вільний.

 

 

New Balance Mens Shoes