[Анонс на 8-11 липня] ARTPOLE.IF / міжнародна творча лабораторія

Богдана Хмельницького, 29/2
оф. 17, Київ, Україна
подивитися на карті
+38 044 288 03 04

Уніж, Івано-Франківська область 8-12 липня 2014 року

Кордони — лінії. Лінії розмежовують простір. Лінії сполучають точки в просторі. Точки і лінії утворюють орнаменти. Геометрія межує з мистецтвом. Твій рух у просторі, шлях, лінія, означена відбитком твоїх слідів. Кордони і орнаменти — тема АртПоля цьогоріч.

Риски — риси. Сліди — наслідки. Відбитки в часі й просторі. Визначити важливі для нас знаки й символи, вигадати нові, відчути ритм їх повторення й створити актуальний орнамент. Разом відшукати нову форму, використовуючи різноманітні знання і набутий протягом останнього року спільний досвід. У міжнародній лабораторії АртПоля передбачається багато тематичних авторських проектів, що створюються спеціально для цієї події, спілкування й тотальне залучення всіх до різноманітних творчих процесів.

Міжнародна творча лабораторія ARTPOLE.IF — це арт-об’єкти і перформанси, майстер-класи, дитяча програма, документальне кіно/відео-поезія та інтерактивні лекції/дискусії просто неба, новий проект від Юрія Андруховича і Karbido, ніч музики за участю гуртів з багатьох країн. Цього року в лабораторії беруть участь митці з України, Польщі, Великобританії, Туреччини, Білорусі та інших країн.

Проект відбувається за підтримки Польського Інституту y Києві, Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA, міжнародного конкурсу відео поезіїCYCLOP, концертної агенції «Перекресток», мистецької агенції «Наш Формат» та мистецького об’єднання «Дзиґа».

Інформаційні партнери: «Український Тиждень»«Галицький Кореспондент» і Книгарня «Є».

Спеціальні партнери: «Світлиця Мулярова» (Івано-Франківськ) і «Коза Бар» (Тернопіль).

ПРОГРАМА

*слідкуйте за оновленнями на www.artpole.org — програма творчої лабораторії доповнюється

Деталі проекту у додатку.

Nike Hypervenom Phantom III Low