Конкурс Wroclaw SmartMoto Challenge

Шановні пані та панове!

Нам дуже приємно запросити ваш Університет до участі у конкурсі Wroclaw SmartMoto Challenge (SMC), який відбудеться у серпні 2018 року. Захід проходитиме з 22 по 26 серпня. Цей конкурс проводився у Барселоні і Москві з 2013 року, і ось тепер вперше він відбудеться у польському Вроцлаві. SMC є конкурсом на кращий електромотоцикл, в якому можуть змагатися університетські команди зі всього світу, що складаються із студентів інженерних спеціальностей і аспірантів.

Цього разу темою конкурсу буде створення електромотоцикла класу cross/enduro, який зможе конкурувати не лише на асфальтованій рівній дорозі, але і по бездоріжжю. Цей конкурс наповнить дійсним натхненням юних інженерів у боротьбі за більш чистий і екологічно безпечніший світ, і саме електрична революція на дорогах відкриває шлях у цьому напрямі! Крім того, важливо відзначити, що журі конкурсу зосередить свою увагу не лише на динамічному потенціалі мотоциклів, але і на бізнес-плані та дизайні кінцевого продукту, а також прикладних технологіях. Ця подія надає широкі можливості, які дозволять конкурсантам пришпорювати свою пристрасть і накопичувати досвід у різних галузях науки.

Ми вас запрошуємо відвідати наш сайт: www.smcwroclaw.pl, де ви зможете знайти правила конкурсу і контактну інформацію організаційного комітету, якщо у вас виникнуть будь-які питання. У вкладенні ми додали постер, який містить більш детальну інформацію про конкурс. Оскільки цей захід носить міжнародний характер, ми сподіваємося встановити нові контакти. Ми хотіли б залучити якомога більше університетів до участі у SmartMoto Challenge. У рамках цього заходу відбудеться фестиваль E-Mobility, на якому автомобільні компанії, пов’язані з виробництвом електромобілів, себе презентуватимуть. Саме тому вся Європа дізнається про конкурс SmartMoto Challenge у Вроцлаві! Ми віримо, що подібні конкурси розкриють потенціал молодих інженерів, спонукаючи їх приєднатися до майбутньої електричної революції на дорогах.

Ми закликаємо вас взяти участь у цьому заході і сподіваємось, що конкурс SmartMoto Challenge позитивно впливатиме на виробництво електромобілів.

Ми з нетерпінням чекаємо ваших відгуків і будемо дуже вдячні, якщо ви розповсюдите цю інформацію серед студентів.

Щиро ваша –
Аліна Куровська,
Фахівець з зовнішніх відносин

alina.kurowska@smcwroclaw.pl
+48 665 544 765
www.smcwroclaw.plWomens Footwear Online mens