Візит делегації Познанської політехніки


29 листопада 2017 року КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідала делегація Познанського університету технологій. На прохання партнерів з Познанської політехніки було проведено семінар з фахівцями ТЕФ.

На семінарі польських гостей щиро привітав декан ТЕФ проф. Письменний Є.М і розповів про структуру факультету, наукові напрямки роботи вчених, викладачів, студентів та наукової молоді, плани на майбутнє і досягнення в міжнародній діяльності.
Протягом зустрічі обговорюватись можливі напрямки співпраці з польськими вченими, презентовані відділи Познанської політехніки та їх можливості, плани розбудови нової спеціальності з ядерної енергетики.
З польської сторони виступили з презентаціями своїх наукових розробок проф. Д. Лукашевіч, проф. Я. Войтковяк та магістр Я.Сєрчула і передали свої презентації та контакти присутнім на семінарі науковцям ТЕФ.

Гості подякували за прекрасну організацію семінару і запропонували всім зацікавленим науковцям ТЕФ звертатись до них напряму з пропозиціями по електронній пошті.

Підводячи підсумки семінару, проф. Письменний Є.М. підкреслив, що українські фахівці-енергетики зацікавлені в розвитку подальшої співпраці з польськими колегами, до розбудови цієї міжнародної співпраці будуть долучені в майбутньому всі зацікавлені викладачі, науковці, студенти, магістри і аспіранти ТЕФ.

30.11.2017 колеги з Познані відвідають ЧАЕС, 1.12.2017 року – місто Славутич.

За інформацією ДМС.
Air Force 1 Mid Flyknit