Онлайн-виступ польського експерта з європейських досліджень Малгожати Окрегліцької на Круглому столі за проектом Модулю Жан Моне

25 жовтня 2017 року успішно відбувся круглий стіл на тему «Академічне підприємництво та стартап активність студентів в умовах європейської інтеграції». Цей захід проводився в рамках реалізації проекту Модуль Жан Моне “European business models: transformation, harmonization and implementation in Ukraine” (№ 587138-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-MODULE), що співфінансується ЄС.

Були представники різних цільових груп – викладачі, дослідники, аспіранти, студенти, професійні групи. Під час заходу заслухали виступи спікерів та відбулась конструктивна дискусія щодо академічної мобільності та розвитку стартап активності студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Варто відзначити актуальність онлайн виступу польського експерта з європейських досліджень Малгожати Окрегліцької (PhD, Ченстоховський технологічний університет), яка є членом проектної команди. Професор Окрегліцька представила результати дослідження підприємницької активності студентів країни ЄС та України та наголосила на відкритості до подальших спільних досліджень.

Не менш цікавими були виступи:

  • Шкробот Маріни – абсольвента стипендіальної програми ім. Лейна Кіркланда 2016-2017 н.р. у Польщі.
  • Букрєєвої Катерини та Бузинник Оксани, які були учасниками академічної мобільності за програмою Еразмус+ 2015-2016 н.р. у Нідерландах та Туреччині відповідно.
  • Студентів-розробників стартапу «Digget» – Лютенко Станіслава, Яцкіна Віктора, Букача Олександра, Лозовского Сергія.

Проектна команда дякує всім за активну участь у круглому столі та запрошує до наступних заходів!

Nike Jordan Superfly 2017