XVIII Міжнародна науково-практична конференція «Відновлювальна енергетика та енергоефективність у XXI столітті»

В рамках XVIII міжнародної науково-практичної конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті», яка проходила з 27 по 29 вересня 2017 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського, вперше, а саме 29 вересня, відбулося засідання Молодіжної секції, яке проходило у 20 навчальному корпусі Факультету електроенерготехніки та автоматики на базі «Українсько-Польського Центру розвитку технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективності» кафедри відновлюваних джерел енергії.

Участь у засіданні Молодіжної секції конференції взяло понад 50 школярів та їх керівників наукових проектів з Волинської, Донецької, Полтавської, Івано-Франківської та Київської областей. Місто Київ представляли школярі Київської інженерної гімназії та Гімназії “Діалог”.

Метою конференції було обговорення проблем та перспектив розвитку використання відновлюваних джерел енергії, електро- і біоенергетичних ресурсів, тепла землі і теплопостачання країни за рахунок енергії Сонця, вітру, гідроенергетичних ресурсів, а також реалізації заходів для енергозбереження та енергоефективності.

NIKE