Враження від Пултуска

Добрий день! Хотіла б розповісти про свою подорож до Пултуска. 1-го серпня я приїхала в Пултуск. Мене відразу вразило це зелене та сучасне місто. Це неможливо було не помітити. Люди такі доброзичливі, адже ще на вокзалі жіночка зрозуміла, що я не знаю куди йти і допомогла мені, а в автобусі хлопець хотів поділитися інтернетом ( бо бачив, що я не могла під єднатися до жодного в списку). В будинку студента мене привітно зустріли і допомогли з валізою. Апартаменти були хорошими, їжу давали теж смачну.

Незабаром ми написали тест і нас поділили по групам. Я дуже рада, що потрапила саме до цієї викладачки, адже вона проводила настільки інтерактивні заняття, що я навіть не помічала, як проходив час. До речі, багато чого навчилась для майбутньої професії ( викладача). Очевидно, окрім занять були і різні заходи, наприклад , був вечір народів. Трапилося так, що українців приїхало до цієї школи багато і тому на цьому вечері ми зібралися і презентувати Україну. Окрім заходів, були ще вечори фільмів. Там ми не просто дивилися їх, а ще й обговорювали, що дуже корисно для навиків мовлення польської. Майже кожен день ми мали додаткові лекції на різні тематики для загального розвитку. Та найбільше мені сподобалися заняття з танців. Ну по-перше, я тепер знаю нові рухи)) А по-друге, тренер з танців настільки захоплюється ними, що ця енергія переходила і нам.

В певні дні в нас були екскурсії і, до речі, дуже різноманітні. Ми побували в Варшаві (два рази), Опіногурах та Чеханові. Хоча, звичайно, ще мали екскурсію по Пултуску. Кожна екскурсія мала свою тематику, тому це і було так захоплююче.

Нас водили в ресторан, кафе, а там ми вже танцювали та співали пісні. Час промайнув непомітно, хотілося б побути там ще хоч трохи. Я набралася досвіду і знайшла гарних друзів. Хочу подякувати усім, хто дав мені таку можливість поїхати в Польщу. Дуже щаслива, що в нашому університеті є такі можливості.

Альона Грищук

Zapatillas para correr