Вуз-партнер КПІ ім. Ігоря Сікорського – Варшавська політехніка щиро запрошує дітей співробітників університету на відпочинок до Польщі в липні 2017 року


Вже кілька років профспілка КПІ ім.Ігоря Сікорського та профспілка Варшавської політехніки опікуються організацією відпочинку дітей співробітників нашого університету віком від 10 до 14 років на базі відпочинку польського університету. Польські колеги можуть прийняти групу дітей з 25 осіб. Готують цікаву культурну програму для дітей, передбачені екскурсії по Варшаві та Кракову, пізнавальні та спортивні заходи, літня школа вивчення англійської мови.

Фінансування та організацію перебування дітей у Польщі беруть на себе профкоми Варшавської політехніки та КПІ ім.Ігоря Сікорського, а батьки дітей відшкодовуватимуть лише транспортні та страхові витрати. Цьогорічний відпочинок дітей в Польщі на базі ВУТ розпочнеться з 9 липня 2017 року.

Колектив нашого університету щиро вдячний польським колегам за таку своєчасну, щиру і корисну ініціативу і підтримку наших дітей і співробітників, за солідарність з українським народом. Впевнені, що, відпочиваючи в мальовничому місті в Польщі, діти побачать багато нового та цікавого, отримають прекрасну нагоду познайомитись із своїми польськими однолітками та дізнатись більше про життя, культуру, традиції Польщі.

Інформація профкому КПІ ім. Ігоря Сікорського

Nike infrared