Співпраця НТБ ім. Г.І. Денисенка з Познанською політехнікою

29 червня 2017 року відбулося засідання робочої групи представників нашого університету з Ольгою Вахріною, референтом відділу безперервної та міжнародної освіти Познанської політехніки. На зустрічі від КПІ ім. Ігоря Сікорського були присутні О. Бруй, директор бібліотеки, М. Друченко, заступник директора бібліотеки, С. Шукаєв, керівник відділу міжнародних проектів, Г. Біднюк, менеджер Українсько-польського центру Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Ольга Вахріна проінформувала присутніх про реалізацію намічених на Форумі 6-7 квітня 2017 року планів співпраці КПІ ім. Ігоря Сікорського та Познанської політехніки щодо подвійного диплому, про цікаві проекти, які започатковані в бібліотеці польського університету і запропонувала О.Бруй долучитися до співпраці та підготовки нових спільних проектів. Пані Друченко також поділилася своїми враженнями про Познанську політехніку, яку вона недавно відвідала, де познайомилась з роботою бібліотеки цього навчального закладу Польщі. Польські колеги щиро ділилися своїм досвідом, знаннями та проектами.

Домовились про зустріч у вересні 2017 року. В вересні керівництво нашої бібліотеки надасть свої пропозиції про співпрацю з бібліотекою Познанської політехніки та презентує можливі спільні проекти.

Щиро зичимо успіхів в реалізації планів співпраці з Познанською політехнікою.

За інформацією ДМС

Kids Footwear Online yellow