Польські ВНЗ зменшують вартість навчання

У 2014/2015 навчальному році вартість навчання у провідних державних вишах Польщі складе всього 1000 євро. Особливо привабливими для українських студентів можуть бути пропозиції наступних університетів.

Краківський Державний Педагогічний Університет. Краків, чиї унікальні пам’ятки архітектури занесені до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, є одним з найбільших наукових, культурних та економічних центрів Польщі, що, безсумнівно, робить його привабливим не тільки для туристів з усього світу, а й для іноземних студентів, які бажають отримати якісну освіту.

Педагогічний Університет в повній мірі забезпечує таку можливість, пропонуючи програми бакалаврату, магістратури, аспірантури та курсів післядипломної освіти, які викладаються на гуманітарному, філологічному, педагогічному та біолого-географічному факультетах, факультеті мистецтв, а також на факультеті математики, фізики та техніки.

Вартість навчання в Педагогічному університеті для українських студентів знизилася з 2000 євро до 1000 євро, причому за всіма програмами кожного з факультетів.

Державний Університет «Люблінська Політехніка» пропонує програми бакалаврату, магістратури, аспірантури, а також програми ступеня інженера на факультетах будівництва та архітектури, електротехніки та інформатики, інженерії довкілля, факультетах механіки, основ техніки та факультеті менеджменту. В цілому виш пропонує 16 технічних напрямів та більш ніж 50 спеціальностей.

Вартість навчання в «Люблінській Політехніці» для українських студентів знизилася до 1250 євро за рік.

Державний Університет імені Марії Кюрі-Склодовської в Любліні – найбільший державний виш у східній Польщі, який протягом багатьох років незмінно входить до десятки кращих ВНЗ країни.

Університет має 11 факультетів, включаючи факультет мистецтв, біології та біотехнології, хімії, економічний факультет, факультет філософії і соціології, математики, інформатики та фізики, землеволодіння та благоустрою, педагогіки і психології, політології, правознавства та адміністрації, а також гуманітарний факультет. В цілому студенти можуть вибирати з більш ніж 12 спеціальностей і 40 напрямків.

Вартість навчання в університеті для українських студентів знизилася до 1000 євро за рік.

Вроцлавська вища школа прикладної інформатики «Горизонт» пропонує унікальні програми. Наприклад, цей ВНЗ – єдиний в Європі, який організовує курси Flucke Network. Також він славиться курсами комп’ютерної графіки, проектування веб-сторінок і програмування JAVA і C + +. При виші діє відома академія CISCO. А активне міжнародне співробітництво в рамках програм ERASMUS і LEONARDO воістину виправдовує назву школи, дозволяючи студентам відкрити для себе цілий світ – виїхати в Данію, Францію, Німеччину, Іспанію, Португалію, Латвію і Румунію.

Школа має чотири факультети: туризм та організація відпочинку, німецька філологія, інформатика та англійська філологія.

Вартість навчання у Вищій школі для українських студентів становить 1100-1300 євро на рік. А перший 2014/2015 навчальний рік на факультеті англійської філології для них пропонується безкоштовно!

Основною умовою навчання на території Польщі є знання абітурієнтами польської мови. Мовні курси можна пройти протягом 2 літніх місяців у Кракові та Варшаві.

Представляє польські виші в Україні уповноважена компанія Eurostudy, фахівці якої допоможуть вивчити польську мову, підготуватися і вступити до будь якого польського університету.

Звертайтеся до фахівців Eurostudy за телефонами: (063) 578-16-00; (044) 578-16-00, (096) 096-16-00 або по e-mail: info@eurostudy.info.

За матеріалами сайту osvita.ua/abroad/higher_school/poland/41254/

Nike