Урочистості з нагоди відкриття Центру польсько-української наукової та культурної співпраці

Повідомляємо про урочистості з нагоди відкриття Центру польсько-української наукової та культурної співпраці (далі – Центр) в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця, які відбудуться 1 березня 2017 р. в конференц-залі ректорату Університету (бульв. Т. Шевченка, 13).

Відкриття Центру в Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця проводиться за підтримки Посольства Республіки Польща в Україні та має на меті сприяння розвитку співробітництва між Україною та Польщею у сфері медичної науки, освіти та культури.

Серед запрошених гостей церемонії відкриття Центру Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні пан Ян Пєкло, представники Польської академії наук, Польського Інституту,Ягелонського і Варшавського університетів, Окружної лікарської палати у Варшаві.

Гостей прийому в Посольстві Республіки Польща привітали радник Посла п. Емілія Ясюк, директор Представництва ПАН у м. Києві проф. Генрик Собчук, ректор Національного медичного університету імені О. О. Богомольця проф. К.М. Амосова, проф. О.В.Богомолець.

Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері.

За інформацією проректора з міжнародних зв’язків та науково-педагогічної роботи Національному медичному університеті імені О. О. Богомольця
професора О.В. Линовицької
tel/fax: +380(44) 235-71-12
E-mail: intdep@nmu.ua

Nike Ambassador 11