Візит делегації студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського до Варшавської політехніки

Студентська рада вже багато років співпрацює з органами студентського самоврядування Варшавської політехніки. В рамках культурного та наукового обміну з 14 по 20 листопада відбувся візит студентів Київської політехніки до запрошуючої сторони — Варшави. 10 студентів, що були відібрані на основі мотиваційних листів, познайомилися з культурними особливостями однієї з європейських столиць, побачили як живуть наші колеги, вдало поділилися своїми напрацюваннями у різних сферах.

Насичений подіями тиждень студенти Варшавської Політехніки вирішили почати з екскурсій. Старе місто, Королівський замок, музей повстання Варшавського — вдало підібрана польською стороною програма не залишила байдужими нікого з 10 приїжджих. Перлиною подорожі стала екскурсія до центру ім. Коперніка.

Не обійшлося і без екскурсії до Варшавської політехніки. КПІшникам було дуже цікаво побачити, як навчаються такі ж самі студенти але тільки в Європі. Нам випала нагода бути присутніми на грандіозному святі “Міс і містер Політехніки Варшавської”.
Загалом, ця подорож принесла багато теплих емоцій і позитивного досвіду як українській, так і польській стороні. Чекаємо на них в Україні!

Марина Малишок, член Студради КПІ

Nike Shop china