Вроцлавський центр досліджень EIT+

До уваги науковців та аспірантів!!!

Повідомляємо, що 20 липня 2016 року НТУУ «КПІ» відвідала делегація науково-дослідного центру EIT+ м. Вроцлав (Польща) у складі: д-р Лукаш Нєрадко, д-р Артур Беднаркєвіч та д-р Томаш Шуба – співробітники Вроцлавського Дослідницького Центру EIT+.

Гостей привітав проректор, директор Українсько-Польського Центру НТУУ «КПІ» проф. С. І. Сидоренко та заступник проректора з наукової роботи проф. В. А. Барбаш.

Протягом зустрічі обговорювались можливі напрямки співпраці з польськими вченими, був презентований Вроцлавський Центр та його можливості, перед гостями виступили провідні фахівці нашого університету з презентаціями своїх наукових розробок і передали свої пропозиції.

Гості запропонували всім зацікавленим науковцям КПІ звертатись до них напряму з пропозиціями за електронною поштою.

Контакти представників Центру:

Детальний опис Центру можна знайти на сайті http://eitplus.pl

Презентація EIT+ м. Вроцлав (Польща)

При підготовці презентацій науковцями КПІ і в разі потреби перекладу будь-яких матеріалів чи повідомлень на англійську чи польську мови, будь ласка, звертайтесь до Анастасії Харченко за електронної поштою crea4ure@yahoo.com – відділ міжнародних зв’язків та протокольного супроводу (корпус 1, кімната 271-а), тел. 236-09-86.

УПЦ НТУУ «КПІ» бажає успіхів нашим дослідникам. Ми впевнені, що разом з польськими вченими Вроцлавського Центру можна підготувати нові проекти за програмою ЄС «Горизонт 2020».

Пишіть нам, і ми допоможемо.

Boots soccer