Відбувся культурно-освітній захід, присвячений історії видатного литовського роду Радзивілів


15 вересня в науково-технічній бібліотеці відбувся культурно-освітній захід, присвячений історії видатного литовського роду Радзивілів. До відділу соціально-економічної і художньої літератури надійшла книга-альбом «Князі Радзивіли». Історико-мистецьке видання включає понад 500 унікальних ілюстрацій – фотографій, гравюр, літографій, архівних документів, малюнків та старовинних карт. Ґрунтовні наукові статті та ілюстративний матеріал дають яскраве уявлення про одну з найвідоміших європейських династій.

Багатовікова і повчальна історія роду стала темою чергової зустрічі з користувачами нашої бібліотеки в рамках постійного циклу «Видатні постаті польської та української історії». До постійних відвідувачів мистецьких вечорів цього разу долучилася велика кількість студентів, що саме зараз вивчають історію України. Адже Радзивіли ввійшли в історію багатьох країн східної Європи – Литви, Білорусі, України і Польщі.

Наступна зустріч відбудеться в листопаді і мова піде про видатного польського композитора Фредеріка Шопена.Nike Air Max edition