МЗС та Міністерство науки та вищої освіти Польщі оголошують набір на Стипендіальну програму ім. Стефана Банаха

Стипендіальна програма призначену для навчання у магістратурі або аспірантурі в державних вузах Польщі з 2015/2016 навчального року.

Стипендія адресується громадянам країн Східного Партнерства: http://buwiwm.edu.pl/program-stypendialny-im-stefana-banacha-informacje/

Ви можете перевірити, чи охоплюється Ваша спеціальність цією програмою на сайті: http://www.buwiwm.home.pl/wym/zalsb2.pdf

Термін подачі документів для навчання в магістратурі – до 26 червня 2015 р.

Термін подачі документів для навчання в аспірантурі – до 3 липня 2015 р.

Стипендія призначена для осіб, які мають закінчену вищу освіту І рівня (закінчили бакалаврат не раніше ніж 3 роки тому), або в 2014/2015 навчальному році навчаються на останньому курсі бакалаврату, або ж, у випадку відсутності форми навчання І рівня у системі вищої освіти країни-члена Східного Партнерства, в 2014/2015 році навчаються на передостанньому курсі магістерського або рівнозначного навчання на напрямках: точні, природничі (у тому числі с/г, ветеринарні та лісові) і технічні науки. У сфері суспільних наук стипендіальна програма адресується лише студентам економічних напрямків, а також європеїстики/європейського права. Програма не охоплює гуманітарні науки, медицину та мистецтво. Кандидати повинні володіти польською мовою.
Комплект документів потрібно передати або надіслати поштою до Посольства Польщі у Києві або інших дипломатичних представництв Польщі в Україні (у разі навчання в магістратурі). Переклад документів, необхідних для подачі, можливий поки що неофіційний, без нотаріального завірення.

Стипендія ім. Стефана Банаха

Посольство Республіки Польща у Києві

вул. Ярославів Вал, 12

01901 Київ

Кандидати на навчання в аспірантурі повинні надіслати комплект документів до Бюро визнання документів про освіту та міжнародного обміну за посередництвом польського університету, який приймає на навчання в аспірантурі.

adidas